Uw product snel online beschikbaar maken

Betrouwbare en snelle product ontwikkeling

Dankzij onze INSIGHTNOW™ technologie is het mogelijk om in korte tijd hardware en software te ontwikkelen om uw product of toepassing online beschikbaar te maken.

Productontwikkelingstrajecten worden hierdoor flink verkort. De technologie die wij gebruiken is uitermate geschikt om te integreren in uiteenlopende toepassingen.

Wij stellen onze hardware technologie ter beschikking als klanten eigen hardware willen ontwerpen en wij bouwen zelf maatwerk firmware en software of doen dit samen met partners.

U kunt met onze INSIGHTNOW™ portal technologie eenvoudig zelf eerstelijns support leveren, en uiteraard ook netwerk en device monitoring instellen. En als u een eigen portal wilt gebruiken - of bouwen - krijgt u via de web service die wij hebben ontwikkeld, volledige beschikking over de data en de besturingsmogelijkheden.

Bel ons gerust. Wij denken graag met u mee om van uw product een IoT applicatie te maken.

Enkele gerealiseerde OEM toepassingen

Binnenklimaat

Binnenklimaat

Zeer snelle productontwikkeling

Uitbesteden van het hardware ontwerp 

3D geprinte prototypes

Als onderdeel van een totaaloplossing voor binnenklimaat, hebben wij meters ontwikkeld voor het meten van: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, licht, bezetting, Volatile Organic Compounds (VOCs) en fijnstof.

Axia Smart Chair

Axia Smart Chair

Snel vermarkten van het idee

Ruime cloud based platform expertise

Kort ontwikkeltraject 

Flexibiliteit van het INSIGHTNOW™ platform

De Axia Smart Chair is een slimme stoel die de gebruiker feedback geeft over het ergonomische gebruik van de stoel. De stoel is voorzien van sensoren die het zitgedrag meten, wat via een portal aan de gebruiker wordt getoond. De stoel heeft ook een ingebouwde terugkoppeling naar de gebruiker met behulp van trillingen. The Axia Smart Cloud geeft de gebruiker ook inzicht in het historische zitgedrag. Deze Axia Smart Cloud maakt gebruik van ons INSIGHTNOW™ cloud platform en netwerk (de sensoren).

Mooodz Scent Dispenser

Mooodz Scent Dispenser

Snelle productontwikkeling

Diverse 3D geprinte prototypes

Maatwerk software platform

The Mooodz scent dispenser geneert geur op verzoek. Vanuit een lokaal netwerk of via GPRS wordt de geur, de tijd van verspreiding en de duur van verspreiding ingesteld. De Mooodz Scent Dispenser maakt gebruik van ons INSIGHTNOW™ cloud platform en netwerk.

Grote transporten wereldwijd monitoren

Grote transporten wereldwijd monitoren

Zeer kort ontwikkeltraject

Hardware ontwerp gegevens beschikbaar

Wereldwijd inzetbaar

Voor het wereldwijd monitoren van heel grote transporten kan het belangrijk zijn om op diverse plekken in het transport een aantal omgevingssensoren te integreren, die real-time informatie over het transport geven. Dit Sense, Track & Trace systeem maakt gebruik van onze omgevingssensoren die temperatuur, luchtvochtigheid, hellingshoek en trillingen meten. Deze sensoren communiceren met een GPS/GPRS gateway die alle data naar ons INSIGHTNOW™ cloud platform verstuurt. Het geheel batterij gestuurde systeem is zo ontworpen dat autonome werking tot 6 maanden kan worden gegarandeerd.

Services

Onze OEM services bestaan uit netwerk (hardware), cloud diensten en onze uitgebreide web services.

OEM Netwerk Services

OEM Netwerk Services


Wij leveren de klant alle informatie om zelf hardware samen te stellen zodat deze met onze Cloud diensten samenwerkt. Desgewenst ontwikkelen wij de benodigde sub-systems en geven wij toegang tot onze uitgebreide firmware bibliotheken.

OEM Cloud Services

OEM Cloud Services


Onze beproefde backoffice en portal technologie gebruiken wij ook voor OEM diensten. Portals kunnen als White Label  worden uitgevoerd waardoor eigen branding, inclusief domeinnaam, kan worden toegepast.
Onze portal technologie maakt het mogelijk om een eigen beheersdienst in te richten, inclusief eerstelijns support en netwerk beheer. Wij verzorgen dan de tweedelijns support.

OEM Web Service

OEM Web Service


Wij hebben een uitgebreide web service ontwikkeld voor klanten die hun eigen portal gebruiken of bouwen, of als zij andere systemen hebben die de data automatisch ophalen uit ons INSIGHTNOW™ platform.

Over Munisense

Munisense ontwikkelt, produceert, levert en beheert innovatieve online realtime meet- en regeloplossingen. Onze smart city oplossingen geven u online inzicht in geluid, trillingsbelasting, waterniveaus, energiegebruik, openbare verlichting en water- en luchtkwaliteit en zorgen voor effectieve controle over straatverlichting en lichtniveaus, ventilatie- en pompactiviteit.

  • Front-end webdeveloper voor sensor-data visualisatie

    Je werkzaamheden zullen bestaan uit het bedenken van handige manieren om sensordata te visualiseren, het ontwerpen van de interface en de uiteindelijke implementatie binnen ons framework.

  • Webdeveloper voor sensordata SAAS onderneming

    Hoewel veel bedrijven die web development doen (vooral in PHP) vaak de focus hebben op snel kleine sites en functionaliteiten afleveren binnen de deadlines, is het bij ons anders. De focus ligt op het schrijven van begrijpbare codes en deze te blijven ontwikkelen om de kwaliteit hoog te houden.

  • Stageplaatsen

    Bij Munisense zijn er vrijwel altijd mogelijkheden om stage te lopen.

Contact

X

Wij staan voor u klaar

071-711 46 23

info@munisense.com