Internationale distributeurs

Munisense heeft een groeiend netwerk van internationale distributeurs over de hele wereld. Voor meer informatie over onze producten, of om een bestelling te plaatsen, kunt u contact opnemen met de distributeur in uw regio. Als u onverhoopt problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Land:

AcSoft

AcSoft - Verenigd Koninkrijk

Building 115, Bedford Technology Park
Thurleigh
Bedford MK44 2YP

Tel.  01234 639550
email sales@acsoft.co.uk

www.acsoft.co.uk

Voortbouwend op contacten in de industrie, en de ervaring van geavanceerde toepassingen, heeft AcSoft een complementair aanbod van producten en software op het gebied van geluid en vibratie samengesteld van top kwaliteit transducers tot analyse en rapportage software.

Akron

Akron NV/SA - België & Luxemburg

J. Vandenbemptlaan 71
B-3001 Leuven
België

Tel. +32 (0)16-23 01 03
email: geert.dierckx@akron.be

www.akron.be

Akron is gespecialiseerd in de verkoop van meet-, test- en analyseapparatuur. Zij vertegenwoordigen internationale leveranciers van een brede range producten voor het meten van fysische en mechanische variabelen zoals geluid, trillingen, spanning, kracht, afstand, etc. Akron helpt u graag bij de selectie van de juiste sensoren en apparatuur en geven eventueel productdemonstraties.

Amplitude Acoustics

Amplitude Acoustics - Ierland

G2 The Steelworks
Foley Street
Dublin 1, D01 KP03, Ierland

+353 1 442 8991

e-mail: info@amplitudeacoustics.com www.amplitudeacoustics.com

Amplitude Acoustics is een internationaal akoestisch adviesbureau met specialisten op het gebied van geluid en trillingen. Amplitude Acoustics biedt een volledige scala aan akoestische consulting services en levert aangepaste monitoring oplossingen waarmee hun klanten real-time over hun meetinformatie kunnen beschikken.

Geoscan

Geoscan Pte Ltd - Singapore

61 Kaki Bukit Avenue 1, #03-03,
Shun Li Industrial Park,
Singapore 417943

Tel. (65) 67811919
email: chua@geoscan.com.sg

www.geoscan.com.sg

Geoscan biedt sinds 1989 geotechnische apparatuur, bodemonderzoek, trillingen en geluidmonitoring diensten.

Geoscan is een geregistreerd aannemer/bouwspecialist met Building Construction Authority van Singapore, National Environment Agency Singapore Authorized Real-Time Noise Monitoring Service Provider; ISO 9001:2008 gecertificeerd.

MIP Electronics

MIP Electronics Oy - Finland & Estland

Palokorvenkatu 2
FI-04250 Kerava
Finland

Tel. +358 10 3222 631
email: sales@mip.fi

www.mip.fi

MIP Electronics Oy ontwikkelt en produceert optische meetinstrumenten die kunnen worden aangepast aan uw behoeften voor het meten van de uitstoot van deeltjes in de energie- en procesindustrie. MIP distribueert, voor de Finse en Baltische markten, ook een grote verscheidenheid van top-apparatuur voor het meten van lawaai, trillingen en het omgevingsmilieu. 

SAVTEK

SAVTEK Pty Ltd - Australië & Nieuw-Zeeland

4 Paltarra Street
The Gap, QLD 4061
Queensland, Australia

Tel. +61 7 3300 0363
email  admin@savtek.com.au

www.savtek.com.au

SAVTEK is een technologiespecialist op het gebied van geluid en trillingen. SAVTEK verkoopt, verhuurt en ondersteunt monitoring en analyse instrumentatie en systemen voor geluid en trillingen in Australië en Nieuw-Zeeland. Multi-channel, multi-station draadloze systemen die gebruik te maken van netspanning en/of zonne-energie voor een grote verscheidenheid aan toepassingen zoals bouw, industrie, transport, mijnbouw en smart cities. 

Contact

Adresgegevens

Munisense B.V.
Touwbaan 38, A0.08
2352 CZ Leiderdorp
Nederland