Continu inzicht in bron geluidswaarden

dB(A) en dB(C) monitoring

Pro-actief geluidsbeheer

Ingrijpen en bijsturen

Voor de organisator is het zeer belangrijk om tijdens het evenement voortdurend inzicht te hebben in dB(A) en dB(C) niveaus, zodat op tijd kan worden bijgestuurd.


Wie veroorzaakt overlast?

Dankzij de nieuwe, recent aan het INSIGHTNOW™ portal toegevoegde correlatiefunctie is het mogelijk om het exacte aandeel van het event aan het totale geluidsniveau real-time weer te geven. Zo is de oorzaak van iedere overschrijding van de geluidsnorm meteen duidelijk.

correlatie.gif#asset:1381

Feesten en festivals

Zomerse evenementen

Evenementen in de open lucht worden de laatste jaren steeds populairder. Vrijwel iedere gemeente biedt in de zomermaanden ruimte aan een culturele markt of een festival. Festivalbezoekers kiezen er voor om hun favoriete bands te komen beluisteren. De omwonenden ervaren de zomerse decibellen en diepe bassen soms echter als helse overlast.

De overheid en organisatoren van festivals en open lucht evenementen voorkomen geluidshinder en -overlast met duidelijke afspraken in vergunningen.

Continu inzicht

De DJ, geluidstechnicus en organisatie krijgen met INSIGHTNOW™ real-time inzicht in het geluidsvolume dB(A) en dB(C) op het terrein en in de omgeving ervan of bij omwonenden.
Geluidshinder en klachten over het geluidsniveau worden beperkt terwijl de bezoekers maximaal genieten van het evenement.


De oplossing

Om dit uitgebreide inzicht in het geluid tijdens een evenement te krijgen is een snel plaatsbare, draadloze INSIGHTNOW™ geluidsmeter in combinatie met de INSIGHTNOW™ portal alles wat u nodig hebt.

Feesten en festivals

Ervaar het zelf

De weerbestendige geluidsmeters meten bijvoorbeeld front of house of bij de dichtstbijzijnde woning. Natuurlijk kunnen meerdere meters gecombineerd worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het monitoren van grotere terreinen, meerdere pleinen of grote delen van een stad.

U hebt real-time online inzicht op uw tablet, mobiele telefoon of de web app in uw eigen INSIGHTNOW™ portal.

Beleef het gemak en overzicht in de INSIGHTNOW™ portal en bel ons voor een demo op 071-711 4623.

  .