Nieuws

Meer rust op de grachten in de binnenstad

Geplaatst op 7 september 2017

Nieuws

Verkeersdrukte op de grachten in Amsterdam wordt al enkele jaren in kaart gebracht. Behalve vaarsnelheid en scheepsgrootte is ook het signaleren van herrieschoppers op het water mogelijk.

Verder lezenDe toezichthouder geluid die op meerdere plekken tegelijk is

Geplaatst op 4 september 2017

Nieuws

Moest je als geluidshandhaver voorheen ’s nachts je bed uit naar aanleiding van een melding, nu meet Horecasense de geluidswaarden en registreert deze online. En dat is precies wat we beoogden...

Verder lezenGebruikerstraining Geluidsbeheersing september 2017

Geplaatst op 1 september 2017

Nieuws

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om op 14 september a.s. deel te nemen aan de gebruikerstraining Geluidsbeheersing met het INSIGHTNOW™ platform.

Verder lezenKleinere waterniveausensoren

Geplaatst op 23 augustus 2017

Nieuws

Het waterniveau van duizenden Nederlandse meetpunten wordt al voor veel gemeenten, waterschappen, provinciebesturen, bedrijven èn particulieren via ons INSIGHTNOW™ platform inzichtelijk.

Verder lezenNieuwe waterniveaumeter

Geplaatst op 3 augustus 2017

Nieuws

Graag introduceren wij de nieuwe waterniveaumeter, model LV5. De waterniveaumeters zijn telemetrisch uit te lezen en geven realtime inzicht in het waterniveau. Het krachtige cloud platform geeft ook uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage van de automatisch gevalideerde meetwaarden.

Verder lezenGentse Feesten 2017

Geplaatst op 24 juli 2017

Nieuws

Gent heeft een sterke traditie om te feesten. Gent houdt van deze levendigheid. Toch kiest Stad Gent voor een gezond evenwicht tussen een levendige en leefbare stad en worden de pleinen permanent met onze geluidsmeters gemonitord.

Verder lezenHet festivalseizoen is begonnen

Geplaatst op 1 mei 2017

Nieuws

​ Het is weer tijd voor buitenevenementen. Onze INSIGHTNOW™ geluidsmeters, waarmee evenementenorganisaties de geluidsoverlast binnen de perken houden, draaien weer op volle toeren.

Verder lezenGeluidsoverlast Horst aan de Maas

Geplaatst op 27 februari 2017

Nieuws

Voor het oplossen van de jarenlange moeilijk objectief te duiden geluidsoverlast op het centrale plein in Horst aan de Maas heeft de gemeente gekozen voor permanente geluidsmonitoring. Onze meters zorgen voor een betrouwbare continu-meting en real-time inzicht voor alle betrokkenen.

Verder lezenBezoek de Aqua Nederland Vakbeurs

Geplaatst op 31 januari 2017

Nieuws

Munisense exposeert op de Aqua Nederland Vakbeurs (21-23 maart 2017) in de Evenementenhal in Gorinchem.

Verder lezenTraining Internationale Distributeurs

Geplaatst op 12 januari 2017

Nieuws

Mid januari 2017 bezochten onze internationale distributeurs uit Finland, Ierland en Singapore Munisense voor een uitgebreide product en installatie training.

Verder lezenContact

X

Wij staan voor u klaar

071-711 46 23

info@munisense.com