Nieuws

ISO9001 en ISO14001 certificaat

Geplaatst op 13 november 2017

Nieuws

Munisense blijft scherp op kwaliteit, milieu en klanttevredenheid.

Verder lezenBewoners meten zelf luchtkwaliteit

Geplaatst op 6 november 2017

Nieuws

Inwoners van de Rotterdamse wijken Hillegersberg en Schiebroek nemen het heft in eigen handen. Om de luchtkwaliteit in hun gebied, omringd door de luchthaven, rijkswegen en (haven)industrie in kaart te brengen, legden zij zelf een luchtmeetnet aan.

Verder lezenEvenementengeluid in Sittard onder controle

Geplaatst op 19 oktober 2017

Nieuws

Op het evenementerrein Noordelijke Schootsvelden in Sittard vinden het hele jaar evenementen plaats. Niet altijd tot groot genoegen van de omwonenden, die hiervan met grote regelmaat geluidsoverlast ondervonden. De gemeente trof maatregelen.

Verder lezenMeer rust op de grachten in de binnenstad

Geplaatst op 7 september 2017

Nieuws

Verkeersdrukte op de grachten in Amsterdam wordt al enkele jaren in kaart gebracht. Behalve vaarsnelheid en scheepsgrootte is ook het signaleren van herrieschoppers op het water mogelijk.

Verder lezenDe toezichthouder geluid die op meerdere plekken tegelijk is

Geplaatst op 4 september 2017

Nieuws

Moest je als geluidshandhaver voorheen ’s nachts je bed uit naar aanleiding van een melding, nu meet Horecasense de geluidswaarden en registreert deze online. En dat is precies wat we beoogden...

Verder lezenGebruikerstraining Geluidsbeheersing september 2017

Geplaatst op 1 september 2017

Nieuws

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om op 14 september a.s. deel te nemen aan de gebruikerstraining Geluidsbeheersing met het INSIGHTNOW™ platform.

Verder lezenKleinere waterniveausensoren

Geplaatst op 23 augustus 2017

Nieuws

Het waterniveau van duizenden Nederlandse meetpunten wordt al voor veel gemeenten, waterschappen, provinciebesturen, bedrijven èn particulieren via ons INSIGHTNOW™ platform inzichtelijk.

Verder lezenNieuwe waterniveaumeter

Geplaatst op 3 augustus 2017

Nieuws

Graag introduceren wij de nieuwe waterniveaumeter, model LV5. De waterniveaumeters zijn telemetrisch uit te lezen en geven realtime inzicht in het waterniveau. Het krachtige cloud platform geeft ook uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage van de automatisch gevalideerde meetwaarden.

Verder lezenGentse Feesten 2017

Geplaatst op 24 juli 2017

Nieuws

Gent heeft een sterke traditie om te feesten. Gent houdt van deze levendigheid. Toch kiest Stad Gent voor een gezond evenwicht tussen een levendige en leefbare stad en worden de pleinen permanent met onze geluidsmeters gemonitord.

Verder lezenHet festivalseizoen is begonnen

Geplaatst op 1 mei 2017

Nieuws

​ Het is weer tijd voor buitenevenementen. Onze INSIGHTNOW™ geluidsmeters, waarmee evenementenorganisaties de geluidsoverlast binnen de perken houden, draaien weer op volle toeren.

Verder lezenContact

X

Wij staan voor u klaar

071-711 46 23

info@munisense.com