10 jaar Munisense

Geplaatst op 20 maart, 2018

10 jaar Munisense

De tijd vliegt als je in een flow bent. Vandaag vieren we ons 10-jarig jubileum! Een feest dat Munisense later dit jaar viert, samen met opdrachtgevers, vrienden en werknemers. Wat ooit begon als een klein clubje aan een keukentafel, is in een decennium uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met opdrachtgevers en partners waar we trots op zijn, en waarmee wij samen succesvol zijn!

George Boersma, mede-oprichter en directeur van Munisense: "We zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt. Munisense is een bedrijf met geweldige klanten en medewerkers. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht, betrokkenheid en begrip zijn we een bijzonder bedrijf." Hans Mulder, mede-oprichter en directeur van Munisense, vult George aan "Behalve aandacht voor de beste oplossing vanuit technisch oogpunt zoekt Munisense ook de oplossing die het best aansluit bij de wens van de klant. Kortom, een uniek bedrijf. En dat al 10 jaar lang!".

Zoals gezegd vieren wij ons jubileum ook graag samen met onze relaties. Dus houdt behalve onze nieuwsbrieven ook onze medewerkers in de gaten, want ook zij zullen feestelijke verrassingen verzorgen dit jaar.

Wilt u alvast voorproeven?

Terug naar het overzicht

Contact

X

Wij staan voor u klaar

071-711 46 23

info@munisense.com