Strategische keuze voor LTE-M

Geplaatst op 31 augustus, 2021

Strategische keuze voor LTE-M

Solide mobielnetwerk

Onze draadloze meters versturen hun gegevens via mobiele netwerken. Wij hebben voor de solide LTE-M netwerken gekozen, zodat onze oplossingen toekomstbestendig zijn. Daarnaast zorgt dit voor een langere batterijduur en een betere stabiele verbinding.

De komende jaren worden diverse netwerken, waaronder het GPRS netwerk, opgeheven. De telecombedrijven maken zo ruimte voor nieuwe, betere netwerken. Met een strategische keuze voor LTE-M kunt u de komende 25 jaar vooruit.

Gebruik van het LTE-M netwerk zorgt standaard voor een lager energieverbruik en heeft voorzieningen voor nog meer energiebesparing. De dataverbinding met de meters via het LTE-M netwerk is nog betrouwbaarder door een betere netwerkdekking door roaming met de T-Mobile Global SIM.

Betere hardware

Voor het meten van grondwaterstanden is de juistheid van de meting belangrijk. Daarom is de LV7 nauwkeuriger en heeft een hoge meetprecisie. Daarbij is uitval van meters natuurlijk uit den boze. Vandaar dat de interne monitoring van de sensor is verbeterd om de betrouwbaarheid verder te verhogen.

U vind dit terug in het datasheet

Terug naar het overzicht

Contact

Adresgegevens

Munisense B.V.
Touwbaan 38, A0.08
2352 CZ Leiderdorp
Nederland