Dag van de Veldwerker 16 oktober 2024

Geplaatst op 17 mei, 2024

Dag van de Veldwerker 16 oktober 2024

De kwaliteit van de installatie van watermeters heeft invloed op de kwaliteit van uw waterdata.

Wij streven naar de hoogst haalbare datakwaliteit
Daarom hebben wij het initiatief genomen om de kwaliteit, snelheid en het onderhoud van installaties van watermeters aan te scherpen:

16 oktober - Dag van de Veldwerker 2024

Een dag met een educatief karakter
De focus van deze dag ligt op het inzichtelijk maken welke zaken van groot belang zijn tijdens installatie van onze apparatuur. Hierbij wordt u getraind hóe de apparatuur wordt geïnstalleerd en worden ook de optimalisaties van de veldwerk tool uitgebreid doorgenomen. Natuurlijk wordt ook uitleg gegeven welke informatie nodig is om eventuele supportvragen goed en efficiënt te kunnen beantwoorden.

Terugkoppeling vanuit het veld

Bovendien kijken wij er naar uit om alle feedback te horen. Zoals waarbij u moeilijkheden ondervindt bij de werkzaamheden. Of hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u nog efficiënter én effectiever uw werk kunt doen. Of hoe u het werken met recente productontwikkelingen, zoals de transparante vaste dop ervaart.

Waar en wanneer?

Deze Dag van de Veldwerker vindt plaats bij ons op kantoor in Leiderdorp op 16 oktober 2024. De dag begint met een inloop om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. En, deelname is gratis!

Voordelen

Veldwerkers krijgen heel veel informatie over hoe ze hun werk beter en nog efficiënter kunnen doen. Dit betaalt zich direct terug in betere installaties en betere data.

Kortom, de Dag van de Veldwerker is een dag om niet te missen!

Download het info-blad, en stuur dit door naar uw medewerkers/collega's.

Wilt u ook gratis deelnemen? Meld u en/of uw veldwerkers hier aan.

Terug naar het overzicht

Contact

Adresgegevens

Munisense B.V.
Touwbaan 38, A0.08
2352 CZ Leiderdorp
Nederland