Mooi initiatief waarop onze NP-lite naadloos aansluit

Geplaatst op 13 maart, 2024

Mooi initiatief waarop onze NP-lite naadloos aansluit

Eind 2023 ondertekenden de overheid, geluidstechnici en horecagelegenheden het Vierde Convenant Preventie Gehoorschade Versterkte Muziek.
De convenantpartijen zetten hiermee in op het waar mogelijk verlagen van geluidniveaus met behoud van een optimale beleving.

Dat is natuurlijk een geweldig initiatief, waar onze gloednieuwe NP-lite serie, naadloos op aansluit. De NP-lite geluidmeters zijn de opvolgers van onze Horecasense 1.0, die al jarenlang in Nederland en België in horecagelegenheden zijn werk doet.

De NP-lite is nog eenvoudiger, ondersteunt ook spectrale informatie en kan via Wifi, Ethernet of 4G werken. En met de gratis app tover je elk tablet om in een display.

NP-lite staat voor betaalbaar en betrouwbaar, heeft rijke functionaliteiten, is volledig op afstand beheerbaar, garandeert datazekerheid en heeft een sterke focus op privacybescherming.

De NP-lite, modellen NP8 en NP9, zijn geoptimaliseerd voor semi-permanente meetnetwerken. Ze blinken uit in het continu monitoren van geluid, bijvoorbeeld van locaties met versterkte muziek. Maar ook in productieruimten met luide processen of omgevingsgeluid bij burgermeetnetwerken, zoals De Oorzaak.
Onze NP9 is namelijk ook geschikt is voor metingen buitenshuis.

Datasheet NP lite

Terug naar het overzicht

Contact

Adresgegevens

Munisense B.V.
Touwbaan 38, A0.08
2352 CZ Leiderdorp
Nederland